Tilmeld mig nu

Om Min A-kasse

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Min A-kasse – en af landets ældste a-kasser

Vi har mere end 100 års erfaring med at drive en a-kasse, som sørger for at hjælpe vores ca. 85.000 medlemmer, når de rammes af ledighed. Vi hjælper vores medlemmer igennem beskæftigelsessystemets mange regler og vi har et bredt kendskab til alle dele af arbejdsmarkedet, fordi vi er en a-kasse for alle. Hos os får medlemmerne hjælp til at finde et nyt job.

En af landets billigste a-kasser med høj medlemstilfredshed

Vi sætter en ære i at holde kontingentet nede og servicen i top. Vi er derfor blandt de billigste a-kasser i Danmark, samtidig med at vi ligger i top på medlemstilfredshed.

Hvem er medlemmer hos os?

Vi har medlemmer inden for It-branchen, Salg og marketing og Handel og service med meget mere. Vi er nemlig en a-kasse for alle anset job og uddannelse. Vi hjælper både studerende, nyuddannede, lønmodtagere, selvstændige & efterlønnere. Vi samarbejder desuden med 15 forskellige faglige organisationer, herunder Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA.

Vi har kontorer i hele Danmark

Og med kontorer i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København, Rødovre, Næstved og Valby – er vi godt repræsenteret i hele landet. 

Vi er en del af fagbevægelsen

Min A-kasse blev stiftet i 1914 og vi er en FH a-kasse (Fagbevægelsens Hovedorganisation – tidligere LO)

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782