Bliv medlem

Om Min A-kasse

Kære kunde

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2022 – 20:00
Slut: 27-09-2022 – 01:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Min A-kasse er en FH a-kasse (Fagbevægelsens Hovedorganisation) for både studerende, dimittender, lønmodtagere, efterlønnere og selvstændige

Vil du vide mere om Min A-kasse? Vi er en a-kasse, der sætter en ære i at holde kontingentet nede og servicen i top. Heldigvis er vi blandt de billigste a-kasser i Danmark, samtidig med at vi ligger i top på medlemstilfredshed.

Min A-kasse blev stiftet i 1914 og er dermed en af landets ældste a-kasser. Det, der startede som en a-kasse for en specifik faggruppe og en lille gruppe medlemmer, har gennem de seneste 100 år udviklet sig til en a-kasse, der favner bredt. Vi har i alt ca. 91.000 medlemmer. Vi samarbejder med 14 forskellige faglige organisationer og har i senere år fusioneret med både Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA.

Mere om Min A-kasse

Vi ser os selv som en visionær a-kasse, der gerne blander os i ledighedsdebatten, men som først og fremmest har fokus på det enkelte medlem og på, hvordan vi bedst hjælper dig som medlem videre i dit næste job..

Min A-kasse har 91.000 medlemmer og 117 ansatte. Vi har kontorer i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København, Rødovre og Valby.

 

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 490 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782