Bliv medlem

Om Min A-kasse

Kære kunde

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2022 – 20:00
Slut: 27-09-2022 – 01:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Min A-kasse er en FH a-kasse (Fagbevægelsens Hovedorganisation) for både studerende, dimittender, lønmodtagere, efterlønnere og selvstændige

Vi er en personlig og digital a-kasse med fokus på det enkelte medlem og på, hvordan vi bedst hjælper dig som medlem videre i dit næste job.

Derudover sætter vi en ære i at holde kontingentet nede og servicen i top. Vi er derfor blandt de billigste a-kasser i Danmark, samtidig med at vi ligger i top på medlemstilfredshed.

Mere om Min A-kasse

Min A-kasse blev stiftet i 1914 og er dermed en af landets ældste a-kasser. Det, der startede som en a-kasse for en specifik faggruppe og en lille gruppe medlemmer, har gennem de seneste 100 år udviklet sig til en a-kasse, der favner bredt. Vi har i alt omkring. 85.000 medlemmer.

Vi samarbejder med 15 forskellige faglige organisationer og har i senere år fusioneret med både Business Danmark, Serviceforbundet og PROSA. Og med kontorer i Aalborg, Aarhus, Fredericia, København, Rødovre, Næstved og Valby – er vi godt repræsenteret i hele landet. 

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 490 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782