Gratis medlemskab for studerende

Studerende, lærling eller elev? Så har du mulighed for et gratis medlemskab af Min A-kasse

Her får du seks gode grunde til at blive medlem af Min A-kasse 

1. Gratis medlemskab som studerende og dagpenge fra dag ét

Er du studerende og under 30, kan du melde dig ind i Min A-kasse – helt gratis! Har du været medlem minimum et år, når du er færdiguddannet, kan du få dagpenge allerede fra dag et. Læs betingelserne.

2. Gratis foredrag og workshops

Som medlem af Min A-kasse har du mulighed for at gå til spændende foredrag og workshops. Vi har fx workshops omkring netværk, foredrag med gode råd og forberedelser til jobsamtalen og meget, meget andet. Derudover kan du løbende finde foredrag og workshops med eksterne foredragsholdere som Morten Vium, der er ekspert i LinkedIn, og mange andre.

3. Få taget et professionelt billede af dig selv til dit CV og LinkedIn

Mangler du et professionelt billede af dig selv i din jobsøgnng? Hos Min A-kasse ved vi, hvor vigtigt det er at give et godt førstehåndsindtryk, hvilket du bl.a. kan give gennem et professionelt billede af dig selv. Derfor samarbejder vi med en dygtig fotograf, der er klar til at fotografere dig, så du har et godt billede, du kan bruge i dit CV og på LinkedIn. Vi annoncerer datoerne for vores foto-workshop her på hjemmesiden og på Facebook løbende.

4. Gode råd og vejledning til dig, der drømmer om at åbne egen virksomhed

Drømmer du om at åbne egen virksomhed, når du er færdig med din uddannelse? Og har du brug for at få helt styr på lovgivningen, så du ikke ender med at stå helt uden penge på lommen, hvis ikke indtægterne strømmer ind, når virksomheden er åbnet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Min A-kasse har vi flere medarbejdere, der er eksperter i selvstændig virksomhed og selvstændig bibeskæftigelse.

5. Individuel karriererådgivning fra jobkonsulenter, der kender dit arbejdsmarked

Hos Min A-kasse kan du få job- og karriererådgivning af jobkonsulenter, der er eksperter i jobmarkedet. Jobkonsulenter, der kan hjælpe dig med gode råd og knowhow i forhold til alt fra din jobsøgning, ansøgning og CV til afklaring af kompetencer og stresscoaching.

6. Gratis e-bøger om alt mellem jobsøgning og dagpengeregler

Hos Min A-kasse har vi skrevet skrevet flere små bøger om alt fra jobsøgning til dagpengeregler – beskrevet på en måde, så almindelige mennesker faktisk forstår det. Vores “kompasser”, som vi kalder dem, eksisterer i både e-bogs format og i fysisk form. Som medlem af Min A-kasse får du fri adgang til dem alle – både i fysisk form og e-bogs format.

Læs om betingelserne for at få du kan få gratis medlemsskab.

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 476 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?