Tilmeld mig nu Kun 490 kr./md. Gratis for studerende.

Om vores gratis online kurser

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Styrk og udvid dine kompetencer med gratis online kurser

Som medlem af Min A-kasse har du adgang til en portal fuld af spændende, gratis onlinekurser på onlinekurser.dk/organisationer/minakasse. Kurserne er relevante for dig, der ønsker at opkvalificere dig som led i din jobsøgning eller for dig, der blot ønsker at udvikle dine kompetencer på jobmarkedet og generelt. Er du mere interesseret i en seks ugers jobrettet uddannelse, kan du læse om det her. 

Lær at lave lækre grafiske præsentationer og redigere video, du kan bruge i din jobsøgning, og fremstå mere professionel

Vil du gerne lære at lave flotte, interaktive onlinebaserede præsentationer og opsætninger, du kan bruge i din jobsøgning? Og som får dig til at fremstå både tjekket og innovativ? Så er du kommet til det rette sted. Som Min A-kasse medlem får du nemlig gratis adgang til kurser i brugen af programmer som Adobe Premiere Pro. og Microsoft Sway. Med Microsoft Sway, et gratis Microsoft-program og -app, der er nogenlunde overskuelig at komme i gang med, lærer du at lave tjekkede og interaktive præsentationer, nyhedsbreve, arbejdsprojekter og meget andet. Du kan også lære at bruge det professionelle videoredigeringsprogram, Adobe Premiere Pro. Dog skal du med Adobe Premiere Pro efter en uges gratis prøveperiode selv betale for betale for adgangen hertil. Endelig kan du få gratis kurser i brugen af alt fra Microsoft Word, Excel og Powerpoint til Microsoft Forms.

Få styr på jobsøgningen med kurser i LinkedIn, Facebook, digital jobsøgning og Jobnet

De mange gratis online kurser tæller blandt andet hands-on kurser som ”Kom i gang med LinkedIn” og ”Kom i gang med Facebook”. Herudover kurser, der introducerer dig til, hvordan du bruger Jobnet.dk, og hvordan du kommer i gang med digital jobsøgning og alle de forcer, der hører sig til det.  

Få styr på kommasætning og udvikl dine sprogfærdigheder i tysk og engelsk

Drømmer du om et job, hvor du kan bruge dine tyske og engelske færdigheder?
Har du brug for at banke rusten af dig og få frisket dine sprogkundskaber op? Eller er du begynder og ønsker at igangsætte en læringskurve? Så kan du godt begynde at glæde dig. For gennem dit medlemskab i Min A-kasse har du adgang til tysk- og engelskkurser for både begyndere og for personer på videregående niveau. Har du derimod brug for at få helt styr på din kommasætning, kan du også få hjælp til det. Hvad end din baggrund er, lover vi dig, at du vil få banket kommareglerne på plads, så du kan blive helt klar til at skrive de gode jobansøgninger.

Projektstyring, virksomhedsøkonomi og IT-sikkerhed

Har du brug for at udvide dine kompetencer inden for IT-sikkerhed eller virksomhedsøkonomi, kan du finde hjælp til dette. Derudover har du adgang til kurser, der kan hjælpe dig i gang med at bruge projektstyringsværtøjer som Project Libre og Trello. Begge programmer har en gratis version, der hjælper dig med at holde styr på samarbejdsprojekter og -opgaver med flere mennesker og på tværs af afdelinger, hvor det at bevare overblik er af afgørende betydning. 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Hvem end du er, og hvor langt du er i din jobsøgning, ligger der mange timers online kompetencegivende e-learning, der kan hjælpe dig til at lande dit næste job. I Min A-kasse ønske vi dig god fornøjelse og held og lykke med jobsøgningen. Opstår der tvivl undervejs, eller har du brug for et ekstra sæt øjne, er du velkommen til at kontakte Min A-kasses jobkonsulenter, der vil hjælpe dig videre snarest muligst.  

Kom i gang med de gratis onlinekurser her.

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 493 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782