Ansøgning og CV – kom igang

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Hvordan skriver man en god ansøgning og CV?

Som medlem af Min A-kasse kan du få gode råd og vejledning til at skrive en god ansøgning og et godt CV.

Formålet med at skrive et godt CV og en god ansøgning er selvfølgelig at komme til samtale. Det kræver dog en del forarbejde at lave godt jobsøgningsmateriale, herunder at målrette din ansøgning og dit CV til det konkrete job og den virksomhed, som du er interesseret i.

Dit jobsøgningsmateriale er en præsentation af dig og dine kompetencer, der bør tilpasses den stilling, du søger.  Men hvordan man skriver en ansøgning her og et godt CV?

Få hjælp til at skrive en bedre ansøgning og CV

Hos Min A-kasse kan du få hjælp til at skrive en god og målrettet ansøgning og et godt CV. At dit jobsøgningsmateriale er målrettet efterspørges nemlig af arbejdsgiverne, der altid ønsker motiverede ansøgninger.

Hvis du er interesseret i at forbedre dit jobsøgningsmateriale, skal du blot sende en mail til karriere@minakasse.dk. I mailen skal du vedhæfte din ansøgning og dit CV. Du er også velkommen til at ringe til os eller at skrive til os gennem Selvbetjeningen. Når vi har modtaget din mail eller besked, vil vi kontakte dig med forslag om et tidspunkt, vi kan tale sammen om dit jobsøgningsmateriale, hurtigst muligt.

Ønsker du hjælp til ansøgning og CV?

Ønsker du sparring over telefonen eller foretrækker du et møde i a-kassen? Send en mail til karriere@minakasse.dk eller ring til os på 70123782 og lav en aftale med en af vores jobkonsulenter. 

Er du nyledig? Klik her og få hjælp

Der gælder særlige dagpengeregler for dig, der er nyledig. Har du brug for at vide mere og regler og muligheder? Så læs med her.

Er du nyuddannet?

Du kan som studerende og nyuddannet også få hjælp til ansøgning og CV. Vi hjælper dig også med at forstå de kryptiske dagpengeregler.

Hvad kan man få i efterløn?

Hvad kan man få i efterløn? Hvordan beregnes efterlønssatserne. Hvad bliver modregnet? Find svarene på dine spørgsmål om efterløn her.

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 506 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782