Trænger du til ny inspiration? Lyt til disse podcasts

De bedste podcasts til dig, der er jobsøgende og dig, der interesserer dig for arbejdsmarkedet 

Hvad end du er jobsøgende eller i arbejde og blot trænger til ny inspiration, kan du med fordel læse med her. Her har vi nemlig samlet en lang række spændende podcasts, du med fordel kan lytte til, imens du drikker morgen- eller eftermiddagskaffe. Eller hvis blot du trænger til ny inspiration. De mange podcasts handler blandt andet gode råd til jobsøgningen og jobsamtalen, nye tendenser på arbejdsmarkedet, stress på arbejdspladsen, det gode arbejdsliv og meget andet. Glæd dig til at dykke ned i et nyt univers af spændende og lærerige lydoplevelser. 

1. Netværker du kun, når du mangler et nyt arbejde?

I denne podcast stiller Social Selling skarpt på vigtigheden af et godt netværk. En disciplin du bør arbejde med løbende – og ikke først når du er arbejdsløs. 

2. Det gode arbejdsliv – en samtale med psykolog Eva Secher Mathiasen om at føle sig utilstrækkelig 

Hvad er det gode arbejdsliv , og hvordan opnår vi det? Det stiller formand for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen, fokus på i denne podcast

3. Øg din synlighed, ekspertise og opbyg tillid via LinkedIn

I denne podcast får du gode råd til, hvordan du når længere ud med dine indlæg og artikler – og hvordan du dermed positionerer dig mere og bedre online. 

4. At være ledig og finde sin gnist

I denne podcast møder du Niels Reib, der lever af at hjælpe ledige med at komme gennem jobsøgningen med fokus på personlig trivsel som modvægt til den ofte udfordrende tid som ledig.

5. Stress, usikkerhed og pres på arbejdsmarkedet

I denne podcast kan du møde 24-årige Trine Cosmus Nobel, når hun taler med sin 78-årige mormor om at at være ny på arbejdsmarkedet.

6. Sådan opnår du succes til jobsamtalen – Karrierespot – en podcastserie

I hele 11 podcastafsnit stiller headhunter, Trine Sangill, og karrierecoach, Dorthe Albæk, skarpt på jobsamtalen og giver dig værdifulde råd til, hvordan du forbereder dig til din næste jobsamtale på bedst mulig måde.

7. Jobeksperten – en podcastserie om jobsøgning 

I denne podcastserie lærer du, hvordan du kan blive bedre til at finde og lande drømmejobbet gennem samtaler med forskellige jobsøgningseksperter

Jobekspertenhttp://jobeksperten.dk/

8. Åben og rolig

I denne podcastserie lærer du at arbejde med mindfullness og meditation. Mange ledige kan nikke genkendende til i perioder at føle sig stresset, opleve træthed, begyndende nedtrykthed, angst eller kropslig uro. I denne podcastserie får du adgang til meditation, der kan hjælpe dig med at slippe stressen og finde roen i kroppen. 

 

Åben og rolig

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 490 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Workshops & foredrag

  • Alle
  • København
  • Aarhus
  • Fredericia
  • Aalborg
  • Der er ikke valgt nogen kategorier, vælg en kategori for at finde arrangementer.
  • Der er desværre ingen arrangementer i det valgte område lige nu.