Skaf et nyt medlem og få 500 kr. som tak!

Har du haft en god oplevelse med Min A-kasse – ligesom de mange glade og tilfredse medlemmer, der giver os 5 stjerner på Trustpilot? Er du blevet hørt og set, når du har haft en samtale med os, og føler du dig generelt i trygge hænder hos os?

Så anbefal os til en eller flere, du kender, og få selv en gevinst. Vi kvitterer nemlig med et Supergavekort, når den, du anbefaler, har meldt sig ind og betalt første måned. Er den person, du vil anbefale allerede medlem af en a-kasse? Intet problem. Vi står for overflytningen – du modtager et Supergavekort.

OBS: Gælder ikke for studerende, som har gratis medlemskab.

 

Sådan gør du:

Få din ven, kollega, familiemedlem eller andre, du kender, til at indmelde sig ved at følge dette link. Send derefter en mail til os i Selvbetjeningen, oplys navn og adresse eller e-mail på det indmeldte medlem. Herefter modtager du dit gavekort på e-mail som tak for hjælpen.

Du får et gavekort på 500 kr. – anbefal Min A-kasse.

I Min A-kasse har vi altid fokus på den personlige relation
Vi går højt op i at sætte os ind i din specifikke situation – det får vi rigtig meget positiv feedback på. Og så er vi blandt de billigste a-kasser. Vi er åbne for alle faggrupper – også selvstændige – og vi kan tilbyde en attraktiv lønsikring via ALKA.

Andre gode grunde til at vælge Min A-Kasse

  • Siden 1914 har vi arbejdet for at forbedre vilkårene for vores medlemmer
  • Vi har et både dybt og bredt kendskab til arbejdsmarkedet, da vi har alle typer medlemmer
  • Vi koster 506 kr. om måneden – det er billigt.
  • Vores Trustpilot-score er 4,5 og tendensen er stigende.