Hvor søger man job?

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Nyt job – hvor skal jeg starte?

Mulighederne for, hvor du kan søge job, er uendelige, og det samme gælder listen over hjemmesider, hvor du kan hente inspiration. For at du bedre kan få overblik, har vi vi listet nogle af de links, som vi selv finder brugbare. Så prøv dig endelig frem.

Det er en god idé at oprette jobagenter på jobsøgningsportalerne. Det kan du f.eks. gøre på Jobindex, Stepstone, Jobzonen m.fl. På den måde får du besked, når der er slået nye, spændende stillinger op.

LinkedIn er, hvis du lærer at bruge det, et virkelig godt værktøj i din jobsøgning. Læs mere om LinkedIns potentialer her. Læg også gerne dit CV ud på jobsøgningsportalerne. Og husk på; jo flere steder du eksponerer dig, des flere steder bliver du set. For mange kan det også være en idé at kontakte rekrutterings- og vikarbureauer for at blive indplaceret i deres databaser.

Herunder har vi lavet en samling af jobportaler, du med fordel kan bruge, når du er på jobjagt. Husk, at du også altid er meget velkommen til at kontakte Min A-kasse. Vores dygtige og erfarne jobkonsulenter sidder klar til at hjælpe dig et skridt nærmere dit næste job. 

Links til jobportaler, hvor du finder jobopslag og får gode råd

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?