Vi vender blikket ud ad

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2023 – 22:00
Slut: 27-09-2023 – 03:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

UDblik er Min A-kasses nyhedsbrev, der handler om tendenser på det danske arbejdsmarked. Vi vender blikket ud mod alt fra strukturelle ændringer til politiske strømninger, der påvirker dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Samtidig bringer vi aktuelt nyt fra de faglige forbund om arbejdsforhold og branchernes udvikling.

Det udkommer en gang i kvartalet og kan findes her på hjemmesiden i PDF-format, eller du kan få det direkte i din indbakke ved at tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på denne side.

UDblik Ekstra – Højere dagpenge vil gavne økonomien i en krisetid

Det bliver mere og mere tydeligt, at vejen ud af Coronakrisen er belagt med investeringer frem for spareplaner. Men alligevel går Corona-hjælpepakkeren en stor bue udenom de arbejdsløse. Og det på trods af, at førende økonomer inkl. de økonomiske vismænd fremhæver, at netop dagpengemodtagere tilhører en gruppe, hvor hjælpepakker vil have stor samfundsgavnlig effekt.

UDblik Ekstra – Ledige bliver klemt i politisk spil om dagpenge

Dagpengene bliver år for år mindre værd, og det rammer i stigende grad danskere, der mister jobbet. På trods af det åbenlyse problem er der desværre ikke udsigt til den ellers lovede politiske handling fra regeringen. Denne uge udfordrer flere partier dog regeringens passivitet, og i en ekstra-udgave af Min A-kasses nyhedsbrev UDblik, der netop er udkommet, ser vi nærmere på det politiske spil om dagpengene.

UDblik #1 – Lediges ret til aktivering er udhulet siden 2010

UDblik er Min A-kasses nye nyhedsbrev, som stiller skarpt på aktuelle temaer om arbejdsmarkedet. I vores første nummer kan du læse om, at lediges ret til jobhjælp er blevet udhulet i takt med, at kravene til kommunernes aktiveringsindsats er blevet svækket. Vi gør også status over arbejdsforholdene i de danske fængsler, hvor antallet af arbejdsskader er eksploderet.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev UDblik

Vi belyser aktuelle temaer om arbejdsmarkedet og bringer nyheder fra fagforbundene.

Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.
Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen.