Om vores workshops og foredrag

Kære kunde

Der er planlagt system opgradering i følgende tidsrum:

Start: 26-09-2022 – 20:00
Slut: 27-09-2022 – 01:00

Tilkøb af medlemskab og services vil være utilgængelige i den periode.

OK

Gratis workshops og foredrag i Min A-kasse

I Min A-kasse holder vi løbende workshops og foredrag, hvor vi giver dig inspiration, tips og tricks til din jobsøgning.  Flere af vores workshops er digitale.

Til vores workshops og foredrag får du inspiration, så du f.eks. kan forbedre din ansøgning og dit CV. Vi holder bl.a. workshops om, hvordan du forbedrer din profil på LinkedIn eller hvordan du forbedrer dit CV. Du kan komme til foredrag om, hvordan du bliver dygtigere til at gå til jobsamtale og hvor du lærer, hvordan rekrutteringsprocesser typisk foregår.

Følg os på Facebook og LinkedIn, så du kommer først i køen til vores workshops!

I øvrigt har du som medlem af Min A-kasse en unik mulighed for at tage gratis online IT-kurser på Onlinekurser.dk. Alt du skal gøre er at følge linket, vælge Min A-kasse og oprette en bruger. Vi ønsker dig god fornøjelse med kurserne.

Bliv inspireret hos Min A-kasse

Bliv inspireret hos Min A-kasse

Vores arrangementer henvender sig primært til jobsøgende medlemmer. Dog vil du også kunne finde arrangementer, der henvender sig til dig, der allerede er i arbejde.

Arrangementerne på Sjælland og i Jylland giver dig en rigtig god mulighed for at blive opdateret omkring tendenser, der rør sig på jobmarkedet. Samtidig får du mulighed for at møde andre medlemmer og kan spare med dem omkring din jobsøgning.

Hvis du ønsker eller mangler inspiration i din jobsøgning eller i dit arbejdsliv, bør du holde med denne side, da vi løbende tilføjer nye spændende arrangementer.

 

Eksterne eksperter holder foredrag og workshops

Eksterne eksperter holder foredrag og workshops

Vores egne jobkonsulenter og karrierevejledere holder løbende arrangementer for dig som medlem. Derudover inviterer vi løbende eksterne eksperter til at komme og holde oplæg om alt fra jobsøgning på sociale medier, mindfullness og stress til arbejdsglæde og positiv psykologi i jobsøgningen.

Tidligere har vi bl.a. haft besøg af LinkedIn ekspert, Morten Vium, der har hjulpet vores medlemmer i deres jobsøgning på LinkedIn. Mikael Kamber har holdt foredrag om, hvordan man bliver bevidst om sine styrker. 

Har du forslag til foredragsholdere, vi kan booke? Så skriv  en mail til hh@minakasse.dk og fortæl os, hvem vi bør booke. 

Hvorfor skal jeg vælge Min A-kasse?

Bliv medlem af Min A-kasse for kun 490 kr./md.

Meld dig ind online eller på tlf. 70123782